Managed hosting door True

Avaya: ScanSource beste distributeur Nederland

 

Award

ScanSource Communications, een provider van communicatieproducten en een verkoopunit van ScanSource Inc, is uitgeroepen tot distributeur van het jaar in Nederland door Avaya, leverancier van zakelijke communicatieoplossingen. ScanSource Communications is een wereldwijde distributeur van Avaya’s oplossingen en werd erkend voor haar investering in Nederland en de support met toegevoegde waarde die ze geeft aan wederverkopers in de regio.

ScanSource heeft onlangs Danny Waardenburg benoemd tot regionaal directeur van de Benelux, Scandinavië en de Baltische staten. In deze functie zal Waardenburg het verkoopteam in de regio leiden om ervoor te zorgen dat wederverkopers de oplossingen, gereedschappen en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben voor de groei van hun bedrijven.

‘We zijn vereerd erkend te worden door Avaya in Nederland’, zegt Waardenburg.’Bij ScanSource zijn we gericht op de levering van Avaya’s oplossingen, samen met een complete suite van aanvullende netwerkproducten, zodat we de totale communicatieoplossing kunnen leveren aan onze wederverkooppartners. Een sterke relatie met Avaya is een cruciaal component van deze totaaloplossing.’

‘Wij zien deze prijs als een aanmoediging voor ScanSource als nieuwe distributeur in Nederland’, meent Ronald Hoeijenbos, regional channel director Avaya Noord-Europa. ‘Zij betekenen voor ons een welkome aanvulling waardoor onze partners een keuze hebben in het distributielandschap.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5704179). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.