Managed hosting door True

Epatra distribueert ProDVX in België en Zweden

 

Handen schudden

ProDVX Europe, fabrikant van tablets, panel-pc’s en AV signage-oplossingen voor de zakelijke markt, heeft een overeenkomst gesloten met distributeur Epatra voor de distributie van zijn producten in België en Zweden.

Epatra gaat met de samenwerking de gehele productrange van ProDVX distribueren in België en Zweden. Daarbij zal de distributeur zich concentreren op bestaande en nieuwe business bij AV-resellers, softwareontwikkelaars, sytem integrators, office-retailers en domotica-partijen.

Bareld Huitema commercieel manager bij ProDVX geeft aan dat er voor Epatra is gekozen om het distributienetwerk van ProDVX te versterken in Europa. Huitema: ‘Met Epatra rollen we naast Nederland het distributiemodel verder uit in België en Zweden. Met Epatra als partner kiezen we voor korte lijnen en een zo breed mogelijk bereik.’

Hoge verwachting

ProDVX is opgericht in 2004 en is een fabrikant van hard- en softwareoplossingen voor de digital signage-, interactive digital signage- en domotica-markt. Epatra heeft ruim vijftien jaar ervaring in de presentatiemarkt en distribueert een totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie-, audio/video- en industriële oplossingen. Epatra noemt zichzelf liever een 'dienstributeur', omdat het toegevoegde waarde biedt in begeleiding, proactiviteit en support.

Hans de Blois, salesmanager bij Epatra, verwacht veel van de ProDVX-productlijn. ‘Ik heb ProDVX leren kennen als een flexibele, inventieve en bovendien slagvaardige leverancier. Ze scannen continu de markt af en werken proactief mee aan businessontwikkeling. Ze zijn zeer concurrerend en onderscheidend in hun productportfolio. De producten sluiten goed aan bij onze TiC-software, maar ook separaat kunnen wij veel met hun producten betekenen voor onze klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5691359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.