Managed hosting door True

HPE benoemt Buyitdirect tot Gold-partner

 

Winnaar

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft het partnership van Buyitdirect opgewaardeerd van de Silver-status naar de Gold-status. Buyitdirect, aanbieder van it-infrastructuren, is hierdoor de Gold server en Gold storage-partner van HPE. HPE heeft ongeveer tweeduizend Nederlandse businesspartners. Hiervan hebben slechts enkele de Gold-status.

De Gold-status is één van de vier onderdelen van het PartnerOne channel-programma van Hewlett Packard, het langst lopende channel-programma in de it-branche. De vier niveaus zijn: Business, Silver, Gold en Platinum. Van de tweeduizend businesspartners van HPE in Nederland heeft een handvol de Gold-status.

De Country Manager van HPE, Marco Lesmeister, laat weten dat een bedrijf niet zomaar wordt opgewaardeerd naar een Gold-status. Een bedrijf dient de juiste certificeringen te hebben en er is een minimum aan omzetdoelstellingen die behaald dienen te worden. ‘Buyitdirect heeft laten zien dat het technische en commerciële kwaliteiten heeft en zijn klanten hiermee van goed advies voorziet’, aldus Lesmeister.

Dik Graaff, algemeen directeur Buyitdirect, zegt dan ook trots te zijn op de Gold-status. Het bedrijf zegt geïnvesteerd te hebben in de medewerkers, waardoor ze beter in staat zijn de juiste oplossingen te bieden. Ook is de kans op storingen kleiner gemaakt. ‘Het Gold server en storage specialist-partnerschap goed aan op de investeringen. ‘We kunnen hiermee beter concurreren op het gebied van serverbusiness’, aldus Graaff.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5679621). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.