Managed hosting door True

Wim Uiterdijk leidt serviceorganisatie Infotheek

 

Wim Uiterdijk is vanaf deze maand opnieuw in dienst getreden bij hardwaredienstverlener Infotheek. Hij bekleedt de functie van manager 'Enterprise solutions & service delivery'. De vijftigjarige Uiterdijk heeft diverse management- en directiefuncties bekleed waarvan de laatste bij SCC Service/Systemax - Misco Solutions was. Zijn nieuwe opdracht bij Infotheek is om de serviceorganisatie verder uit te bouwen, onder meer om te groeien met het beheerportfolio rond mobiele apparatuur in de Benelux.

Volgens Wim Uiterdijk, die zijn loopbaan begon als 'warehousemanager' bij Infotheek, liggen er bij het bedrijf veel groeimogelijkheden, waaronder bij de 'solutions & services'-afdeling. 'Daarom wordt het tijd om de transformatie vanuit de productfocus naar de service-it-focus te versnellen en naar de markt te brengen', zegt hij. 'Door middel van een gedegen stappenplan wordt het serviceportfolio afgestemd op de service delivery organisatie en de doelgroepen van het bedrijf.'

Infotheek, onderdeel van Infotheek Groep bestaat volgend jaar 25 jaar. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een jaarlijkse groei van ruim 25 procent gerealiseerd. Ontwikkeling van het producten- en dienstenportfolio, alsmede uitbreiding in personeel en internationale kantoren zijn hiervan onderdeel. Dit jaar nam Infotheek de verkoopactiviteiten van netwerkreseller Nimble IT, webshop 4Launch en HP-netwerkpartner Network2Day over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5655832). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.