Managed hosting door True

Telindus en BT bundelen krachten op IP-telefonie-vlak

 

Netwerkintegrator Telindus en BT Global Services, de afdeling van BT die wereldwijd de zakelijke markt bedient, introduceren een gezamenlijke oplossing voor IP-telefonie in de Benelux.

De BT-Telindus VoIP-oplossing is een kant-en-klaar product op basis van Cisco hardware en volledig compatibele IP-software. Het aanbod bevat tevens diensten om naar keuze de IP-telefonie-omgeving in eigen beheer te managen of het beheer, de security en de helpdesk uit te besteden. De oplossing combineert de ervaring van Telindus op het gebied van IP-telefonie met de IP VPN-expertise van BT. VoIP en IP-telefonie stellen bedrijven in staat hun directe kosten (kosten verbonden aan oproepen), investeringen en beheerkosten van de communicatie-infrastructuur te verlagen. Doordat data en spraak over hetzelfde netwerk plaatsvinden, is de infrastructuur minder complex. Bovendien stelt VoIP bedrijven in staat efficiënter te werken met behulp van nieuwe applicaties zoals oproepcontrole, XML, flexworking, gebundelde communicatie, multimediaconferencing en voice-on-wireless-LAN. Ook de integratie van telefonie met bestaande applicaties is met deze technologie te realiseren, wat tot aanzienlijke productiviteitsverhogingen kan leiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.