Managed hosting door True

SimpliVity voegt Cegeka en Acknowledge toe

 

Samenwerken

SimpliVity breidt zijn partnerkanaal uit met Cegeka en Acknowledge. Met de samenwerking dragen beide partijen aan bij de uitbreiding van het channel ecosysteem voor het Cisco-portfolio van SimpliVity en zijn groei op de Nederlandse markt.

SimpliVity levert hyperconverged infrastructuur-oplossingen. Naast het eigen hyperconverged it-platform Omnicube, biedt SimpliVity ook een hybride oplossing op basis van Omnistack geïntegreerd met Cisco UCS. Begin 2015 kondigde de organisatie aan met Cisco samen te werken. Dit heeft er volgens Carel Bak, regional sales director bij SimpliVity toe geleid dat SimpliVity flink heeft kunnen groeien. Daarom wil de organisatie ook zijn partnerkanaal uitbreiden.  Bak: ‘Met Cegeka en Acknowledge maken we een mooie start. De eerste projecten zijn al uitgerold. Beide partijen hebben veel kennis, een groot netwerk en zijn self supporting. Dit stelt ons in staat verder op te schalen en de SimpliVity propositie verder uit te dragen.’

Sander Lochtenberg, directeur Solutions & Project NL bij Cegeka geeft aan dat met een partnership Cegeka klanten kan helpen hun private cloud vorm te geven zonder complexiteit toe te voegen. Daarbij hoopt de solutions en project directeur met de samenwerking aan iedere vraag te kunnen voldoen.

Erik Frey, BU Manager ICT Solutions bij Acknowledge laat weten dat SimpliVity met zijn eigen oplossing een uniek product in handen heeft. ‘Door het bundelen van de krachten met Cisco kunnen zij zich nog sterker maken voor een onderscheidende positie in de hyperconverged markt. Het partnership met Cisco is voor ons aanleiding  geweest om deze samenwerking aan te gaan. Dankzij de goede combinatie van flexibiliteit, ervaringen en kennis van processen zijn wij ervan overtuigd dat we een vruchtbare samenwerking tegemoet gaan.’
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5630952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.