Managed hosting door True

Silverbullet cms wordt deel van Mediasurface portfolio

 

Mediasurface, leverancier van content management software, maakt bekend dat het Class-Act heeft gekocht. Class-Act is de Nederlandse leverancier van het Silverbullet content management systeem.

Silverbullet is een kostenefficiënte ASP-oplossing voor content management met een groot aantal klanten en een winstgevende inkomstenstroom. Het product is gebaseerd op Microsoft-technologie waaronder een SQL Server-database en maakt gebruik van .NET-technologie. Met Silverbullet kunnen kleine tot middelgrote ondernemingen snel en tegen zeer lage kosten een website opzetten, waarbij ze gebruik kunnen maken van voorgedefinieerde lay-outs en stylesheets die kunnen worden aangepast aan de huisstijl van de onderneming en de voorkeuren van de individuele klanten.

‘Dankzij deze overeenkomst kan Mediasurface nu een bredere klantenkring bedienen met een content management systeem: van low-end tot high-end, zowel met het Silverbullet-product als met Mediasurface Morello. Daarnaast kunnen de klanten van Silverbullet nu rekenen op continuïteit, uitgebreidere support en infrastructuur en een helder upgradepad,’ zegt Stefan van der Horst, CEO bij Class-Act.

Lawrence Flynn, CEO bij Mediasurface zegt: ‘Silverbullet is een product dat in de MKB-sector zijn waarde heeft bewezen. Met Silverbullet kunnen wij nu ook kleinere klanten van dienst zijn. Het product stelt ons tevens in staat om het merk Mediasurface geografisch verder uit te rollen. We zijn ons al geruime tijd aan het oriënteren op hostingoplossingen. Geen van onze concurrenten en niemand in het hogere marktsegment heeft deze weg bewandeld. Als innovatieve onderneming zijn we vaak voorloper in de markt geweest met vele oplossingen – dit is opnieuw een voorbeeld daarvan.’

Er is geen concurrentie tussen Morello en Silverbullet. Het MKB heeft er vanwege het kostenplaatje veelal vanaf gezien een betrouwbare content management oplossing aan te schaffen van de grote leveranciers. Een laaggeprijsde MKB-oplossing kon Mediasurface voorheen op basis van het bestaande businessmodel niet aanbieden.

Verdere productontwikkeling van Silverbullet is gegarandeerd. Silverbullet zal hoogstwaarschijnlijk een andere naam krijgen die in lijn zal liggen met het merk Mediasurface. Bovendien zal het alleen als huuroplossing beschikbaar zijn, terwijl Mediasurface en Morello als licentieproducten worden aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/554915). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.