Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pure Storage breidt partnerprogramma uit

 

Solid-state array-fabrikant Pure Storage heeft zijn Flashstack Converged Infrastructure (CI) uitgebreid met ondersteuning van Microsoft SQL Server en Citrix XenDesktop. Daarnaast heeft Pure ook een nieuwe laag toegevoegd aan zijn P3 Partner Program: Flashstack CI Accreditation Partner. Hierdoor kan een grotere groep partners de Flashstack CI-producten aan klanten leveren.

Flashstack CI is een flexibele, op flash-geheugen gebaseerde infrastructuuroplossing, die de nieuwste technologie op het gebied van computers, netwerken, opslaghardware en virtualisatiesoftware samenvoegt tot één, nauw geïntegreerde architectuur. Deze oplossing kan sneller worden uitgerold, vermindert de it-kosten en de operationele risico's. Verder wordt de implementatie van een volledig op flash-geheugen gebaseerde infrastructuur gestroomlijnd. Flashstack CI biedt nu ook de Pure Storage Flasharray productfamilie met configuraties voor Microsoft SQL Server en Citrix Xendesktop. Eerder waren al configuraties voor Cisco UCS blade servers, Cisco Nexus switches, VMware vSphere 5 en VMware Horizon 6 beschikbaar.

De nieuwe Flashstack CI Partner Accreditation breidt de verkoopmogelijkheden van Flashstack uit naar een grotere groep Pure Storage P3-partners. Die kunnen daarmee nieuw kansen benutten en hun omzet vergroten. Klanten van Flashstack CI hebben nu de keuze om ondersteuning van een Flashstack Authorized Support Partner te ontvangen, of direct van één van de infrastructuurleveranciers die de basis van Flashstack vormen: Pure Storage zelf, VMware of Cisco. Deze optie is een uitbreiding van het eerder bekend gemaakte programma, dat Flashstack Authorized Support Partner Accreditation biedt aan partners die single-call support voor de gehele oplossingsketen bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5430288). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.