Managed hosting door True

Axez koopt back-upspecialist GuardData

 

Handen schudden

Opslag- en netwerkdienstverlener Axez uit Rijswijk neemt de in Arnhem gevestigde back-up- en archiveringspecialist GuardData over. Beide partijen waren al partner van elkaar en boden al gezamenlijk clouddiensten aan op basis van HP Helion en Indica. Er liepen al enige tijd overnamegesprekken, omdat de bedrijven elkaar steeds vaker wisten te vinden bij trajecten voor klanten.

GuardData biedt schaalbare datacenterdiensten, archiverings- en back-upoplossingen aan grotere bedrijven en internetdienstverleners. De overname betekent een versterking voor de dienstverlening van Axez. Dat bedrijf is overigens HP Platinum Converged Infrastructure Partner.

In 2009 verzelfstandigde Axez zich uit de holdingmaatschappij Borghoudt, waaronder ook nog de ict-dienstverleners AAC Cosmos en Itvise vielen. Directeur René van Dop deed toen een management buy-out van de Axez-opslagactiviteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5429961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.