Managed hosting door True

IBM levert flash-storage aan Coca-Cola

 

Ict-gigant IBM brengt twee nieuwe all-flash storage oplossingen op de markt. Met Flashsystem V9000 en Flashsystem 900 moeten organisaties de groeiende hoeveelheid data die ze verzamelen sneller kunnen verwerken en analyseren. Frisdrankleverancier Coca-Cola heeft de all-flash-technologie inmiddels in gebruik, meldt IBM. Coca-Cola gebruikt de toepassing om de vraag naar producten nauwkeuriger te voorspellen. De frisdrankleverancier wil precies op het juiste moment bij de juiste verkooppunten kunnen leveren.

De nieuwe IBM Flashsystem-producten zijn gebaseerd op MLC flash-chips van Micron. IBM investeerde ruim een miljard dollar in productontwikkeling voor zakelijke flash-storage-oplossingen. Van dat geld werden onder meer twaalf competentie-centra ingericht en tuigde Big Blue een partnernetwerk rondom flash-technologie op.

Coco-Cola zet de flash-systemen in om het bottelen van frisdrank en het transport beter af te stemmen op de vraag van klanten. Het bedrijf maakt sinds 2013 gebruik van flash-toepassingen. Volgens de frisdrankleverancier is de tijd van ingewikkelde analyses en rekentaken teruggebracht van 45 naar zes minuten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5232900). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.