Managed hosting door True

HP beloont Centralpoint met goud en zilver

 

Centralpoint.nl heeft de HP Gold Partner-status op het gebied van serverapparatuur en de HP Silver Partner-status behaald op het gebied van opslagapparatuur. Automatiseringsconcern HP kent deze statussen toe aan wederverkopers met een sterk zakelijk model, gedegen kennis over de betreffende HP producten en een groeiende omzet.

Het bedrijf uit Amstelveen wil een toppositie als hardwaredienstverlener in de (groot)zakelijke markt opbouwen en investeert daar veel in. De hardwaredienstverlener behaalde vorig jaar al het Dell Premier partnership, de status van Cisco Premium Partner en de topstatus APC Premier Partner.

Volgens Ronald Ederveen, directeur Centralpoint Business Solutions, bewijst Centralpoint.nl met het behalen van deze statussen 'wederom in staat te zijn om sterk te blijven groeien in de it-hardwaremarkt. Bovendien is het behalen van deze nieuwe HP-partnerstatussen een extra bevestiging van het uitgebreide kennisniveau bij Centralpoint. Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5228868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.