Managed hosting door True

Oud-eigenaren Adelprint starten door met Xerox

 

De broers Henk en Roy Wijmans

Xerox levert vier iGen 150 digitale kleurenpersen en vier Nuvera 314 zwart-wit systemen aan het doorgestarte printbedrijf Gigaprint uit Almere. Dit bedrijf heette eerst Adelprint maar ging mede ten onder in het faillissement van moederbedrijf Adelmedia. De oud-eigenaren van Adelprint, de gebroeders Henk en Roy Wijmans, hebben Adelprint uit de boedel teruggekocht en het tot Gigaprint hernoemd.

Het nieuwe printbedrijf Gigaprint richt zich op het combineren van print en digitale media, zoals printing on demand, 3D printing en interactief studeren via mobiele apparatuur en Google Glass.  Door gebruik van Gigaprints eigen software, Docutraffic, dat is gekoppeld aan het Xerox Freeflow Core workflowplatform, worden de iGen 150’s en de Nuvera’s flexibel en volledig geautomatiseerd aangestuurd. Zo kan gesproken worden van een echte 'virtuele printfabriek', aldus de eigenaren.

De techniek en backoffice-activiteiten zijn met foto-albumspecialist MyPhotoFun geïntegreerd. Gigaprint is ook onderdeel geworden het premier partnernetwerk van Xerox.

Henk Wijmans: 'We hebben een nieuwe start gemaakt met zowel onderdelen uit de oude onderneming als nieuwe innovaties. Om dit te realiseren hebben we het bestaande machinepark onder de loep genomen en zijn we op zoek gegaan naar een goede opvolging voor de drie iGen4’s en de Nuvera’s van Xerox. We zijn na een marktoriëntatie weer bij Xerox uitgekomen.'

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5202285). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.