Managed hosting door True

Centralpoint is premier partner van APC

 

Centralpoint heeft de status van APC Premier Partner verworven. Daarmee treedt de hardwaredienstverlener uit Amstelveen toe tot een selecte groep van wederverkopers die klanten adviseert over de stroom- en koelingoplossingen van APC (bij Schneider Electric) voor data en biedsystemen.

Het bedrijf krijgt de topstatus APC Premier Partner vanwege deskundigheid op het gebied van stroom en koeling, in het bijzonder als het gaat om het adviseren over en invoeren van APC-producten. 'De afgelopen maanden hebben wij veel tijd en energie gestopt in kennisuitbreiding', zegt directeur Centralpoint Business Solutions Ronald Ederveen. Schneider Electric biedt tal van ict-oplossingen waar onze klanten behoefte aan hebben. Met deze kennis kunnen wij onze klanten goed adviseren.'

In de afgelopen periode behaalde Centralpoint ook al het Dell Premier partnership en de status van Cisco Premium Partner. Het bedrijf wil een toppositie als hardwaredienstverlener in de (groot)zakelijke markt opbouwen en investeert daar veel in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5201098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.