Managed hosting door True

SCC Services omgedoopt in Misco Solutions

Norman Kough volgt directeur Wim Uiterdijk op

 

SCC Services gaat verder onder de naam Misco Solutions. Algemeen directeur Wim Uiterdijk, die de hardwaredienstverlener de afgelopen vijf jaar leidde, verlaat het bedrijf. Zijn rol wordt overgenomen door Norman Kough, die is benoemd tot 'executive vice president' voor Misco Nederland en Misco Solutions. Afgelopen juni nam branchegenoot Systemax, de Amerikaanse moedermaatschappij van Misco, SCC in Nederland over.

De naamswijziging van SCC Services naar Misco Solutions zal voor het einde van dit jaar zijn doorgevoerd. In Nederland zullen onder Systemax-vlag zowel Misco Nederland als Misco Solutions naast elkaar actief zijn. De praktische samenwerking tussen beide onderdelen zal de komende maanden verder worden uitgewerkt. Misco is met name een wederverkoper van hard- en software, daar waar Misco Solutions (voorheen SCC) op dat vlak meer infrastructuuroplossingen aan het hogere segment van de zakelijke markt levert.

Bij SCC Services werken ruim honderdtachtig mensen verspreid over kantoren in Utrecht en Bodegraven. Het bedrijf meldde in 2013 een groei van 20 procent en realiseerde vorig jaar een omzet van 103 miljoen euro.

SCC (hoofdkantoor in Birmingham, Verenigd Koninkrijk) telt na de afstoting van de Nederlandse tak nog vestigingen in vier Europese landen (Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Roemenië).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5195963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.