Managed hosting door True

ISNV selecteert ook Infotheek en Bechtle

 

Winnaar

Naast Centralpoint zijn ook de hardwaredienstverleners Infotheek en Bechtle door de Inkoopsamenwerking Noord Veluwe (ISNV) geselecteerd als contractpartners voor de levering van servers, pc-desktops, thin clients, laptops, beeldschermen, tablets en aanverwante artikelen. Het betreft contracten voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De contractwaarde is niet nader gedefinieerd.

De ISNV heeft gekozen voor een contractvorm waarbij de drie contractpartners in minicompetitie op nadere overeenkomsten dienen in te schrijven. In de ISNV participeren de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet, Heerde, Hattem en Oldebroek.

Computable maakte eerder bekend dat Centralpoint na een Europese aanbesteding was geselecteerd. Ondanks de publieke zaak weigerde inkoopbureau NIC, die de aanbesteding namens het ISNV begeleidde, de andere twee winnaars bekend te maken. Dat blijken na een rondvraag Infotheek en Bechtle te zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5178484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.