Managed hosting door True

Nieuwe oplossing van ON voor beheer van draagbare computers

 

Op de CeBIT presenteert ON Technology On iCommand V 2.0, een op internettechnologie gebaseerde oplossing voor het beheer van draagbare computers.

Nieuw is ook het beheer van PC’s onder Linux, servers en Point-of-Sales kassystemen via LAN, WAN en Internet. ON iCommand vloeit voort uit de technologie van ON Technology’s softwaredistributieoplossing ON Command CCM en komt tegemoet aan de vraag naar dergelijke oplossingen binnen de infrastructuurbeheermarkt. De oplossingen zullen tevens te zien zijn op de Wereld van IT Beheer op 26 en 27 maart a.s. in de RAI te Amsterdam. Steeds vaker worden desktops vervangen door laptops of notebooks. Het groeiend aantal mobiele gebruikers zorgt ervoor dat de kosten voor het beheer van hun computers ook toenemen. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven ervoor Linux als extra besturingssysteem te installeren. Volgens de Gartner Group maakt al meer dan 80 procent van haar klanten ergens binnen hun organisatie gebruik van Linux. Met ON iCommand is nu één centrale geïntegreerde oplossing beschikbaar voor het beheer van uiteenlopende apparaten en besturingssystemen. ON iCommand omvat een aantal nieuwe componenten. De nieuwe Java agent maakt beheer van Windows, Linux en andere Java-enabled computers en administratie van draagbare computers over internet, breedband en inbelverbindingen mogelijk. Het doorsturen van modificaties gebeurt op bestands- en byteniveau, terwijl het gebruik van bandbreedte wordt gereguleerd door Rsync. Data wordt tijdens de transfer naar mobiele apparaten gecomprimeerd en de overdracht is beveiligd met gebruik van standaard internet protocollen (http en SSL).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5178). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.