Managed hosting door True

Oracle neemt Front Porch Digital over

 

Overname

Oracle versterkt zijn storageportfolio door de overname van Front Porch Digital. Er is niet bekend gemaakt voor welk bedrag deze leverancier van oplossingen voor het beheer van contentopslag wordt ingelijfd. Met de big data-technieken van Front Porch Digital kunnen organisaties hun in omvang toenemende contentstromen makkelijker beheren.

Front Porch Digital heeft wereldwijd ongeveer 550 klanten. Dit zijn vooral mediabedrijven waaronder BBC en Discovery. Het bedrijf helpt bij het beheer van in totaal 750 petabytes aan digitale content. Oracle en Front Porch Digital werkten al lange tijd met elkaar samen. Door een samengaan van beide bedrijven staat Front Porch Digital sterker op wereldwijde schaal.

Storage Expo

Ook geïnteresseerd in datagroei in combinatie met storagecapaciteit? Kom dan op 29 en 30 oktober 2014 gratis naar de Storage Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar http://www.storage-expo.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5171876). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.