Managed hosting door True

Scholten Awater reorganiseert afdeling Services

 

Zorgen

De hardwaredienstverlener Scholten Awater heeft bij het UWV ontslag aangevraagd voor elf servicemedewerkers. Volgens het Nijmeegse bedrijf is er in de markt minder behoefte aan hardware-installateurs en meer aan specialisten op het gebied van grote logistieke, projectmatige opdrachten. Het bedrijf wil daarom naar een flexibele bezetting toe en vervangt een elftal vaste technici door inleenkrachten. Bij de afdeling Services werken in totaal zo'n dertig man.

Scholten Awater, waar zo'n tweehonderdvijftig mensen werken, zegt deze stap te betreuren, maar meent door een andere opzet van de servicesafdeling klanten beter en efficiënter te kunnen voorzien van zijn dienstverlening. Ook wil het bedrijf door zich meer te richten op deze grotere logistieke projecten zijn groeiambities waarborgen.

Daarnaast heeft het bedrijf ervoor gekozen om zijn ruim twintigjaar oude, op maat gemaakte erp-systeem voor het voorraadbeheer en de logistieke afhandeling te vervangen door een standaard Agresso-oplossing van Unit4. Het huidige systeem is ontwikkeld in Providex, een programmeertaal en ontwikkelomgeving voortgekomen uit Business Basic (een op de bedrijfsvoering georiënteerde afgeleide van Basic).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5162632). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.