Managed hosting door True

Brocade breidt Europese leasemogelijkheden uit

 

Brocade gaat samen met BNP Paribas de leasing-diensten voor Europa uitbreiden. Het accent ligt op Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Daarnaast is ook India een doelmarkt. Op basis van de overeenkomst zijn Brocade-klanten in staat om tegen flexibele tarieven netwerkapparatuur in leasevorm af te nemen.

Van it-managers wordt op dit moment verwacht dat zij netwerkoplossingen weten te vinden, die een antwoord bieden op steeds wisselende eisen en die passen binnen steeds krappere budgetten. Met Brocade Leasing, onderdeel van het Brocade Capital Solutions-portfolio dat onder meer Brocade Network Subscription omvat, vernieuwen organisaties hun netwerkinfrastructuren zonder grote investeringen. Zij kunnen zich zo richten op het creëren van de juiste schaal van hun netwerk in plaats van op de infrastructuur zelf.

Verlagen financiële druk

‘Met financiering van Brocade kan een klant veel capaciteit bijschakelen, maar op een flexibele manier’, zegt Marcus Jewell, vice president EMEA van Brocade. ‘Denk aan het bundelen van hardware, software, supportcontracten en professional services op basis van een vast bedrag per maand, wat de financiële druk op de organisatie verlaagt. Onze overeenkomst met BNP Paribas Leasing Solutions stelt onze klanten in staat om hun bedrijfsvoering te transformeren, waarbij ze zorgvuldig kunnen omgaan met budgetten.’

Het Brocade Capital-portfolio met financieringsoplossingen, waaronder Brocade Network Subscription (BNS), biedt aankoopmodellen die even flexibel zijn als cloudmodellen. Zo stelt BNS bedrijven in staat om een Brocade-netwerk te gebruiken zonder initiële investeringen. Zo’n netwerk is beschikbaar tegen zowel een vast maandelijks bedrag als een operationele uitgave. Aanbetalingen of ander kapitaal zijn niet vereist en Brocade hanteert geen termijnlimieten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5155347). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.