Managed hosting door True

Cadac krijgt BIM 360 Advisor-status Autodesk

 

Cadac Group heeft naar eigen zeggen als eerste Autodesk-partner in de Benelux de BIM 360 Advisor-status verworven. BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model. Autodesk BIM 360 Glue en BIM 360 Field maken het mogelijk BIM-modellen van waarde te laten zijn in de uitvoerings- en exploitatiefase.

Door aan de hoogste eisen en randvoorwaarden van Autodesk te voldoen is Cadac Group nu gekwalificeerd om geheel autonoom BIM 360-projecten op te zetten, te implementeren en te ondersteunen. Cadac Group is in staat om de BIM 360-software, die bedrijfskritische processen ondersteunt, optimaal te implementeren volgens de Autodesk-methodieken. Dat wordt gecombineerd met de aanwezige kennis en ervaring in de bouwindustrie. De eerste stappen als officiële BIM 360 Advisor zijn inmiddels gezet door een samenwerking met bouwonderneming Van Wijnen aan te gaan.

‘We zijn trots dat we als eerste Autodesk-partner in de Benelux deze exclusieve status hebben verkregen’, zegt Desmond Laeyendecker, BIM 360 account manager bij Cadac Group. ‘Door de BIM 360 Advisor-status zijn we in staat om volledig zelfstandig een BIM 360-project van A tot Z op te zetten en uit te voeren.’

De Autodesk BIM 360-oplossing wordt getoond op het BIM Congres op 18 september 2014 in Nieuwegein. Hier zullen verschillende presentaties gegeven worden over de toegevoegde waarde en de inzet van Autodesk BIM 360 in BIM-projecten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5153725). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.