Managed hosting door True

Samsung koppelt printer aan mobiele devices

 

Samsung Business Centers

Ict-leverancier Samsung introduceert begin september 2014 een reeks printoplossingen voor de zakelijke markt. Daarbij staat de koppeling van afdrukapparatuur en mobiele apparaten centraal. Het concern presenteert apparatuur die draadloos met elkaar in verbinding staat en met smartphones en tablets wordt bediend. Die oplossingen maken deel uit van het Smart Offce Platform voor bedrijven

De nieuwe producten worden 4 september 2014 gepresenteerd tijdens IFA, een grote beurs voor consumentenelektronica en ict voor in en om het huis. Het is voor het eerst dat Samsung op dat evenement in Berlijn een reeks zakelijke printoplossingen speciaal voor de media in de schijnwerper zet.

Erik Swart, directeur enterprise business van Samsung Nederland: 'Met het Smart Office Platform bevestigen we onze positie in het ontsluiten van kantoor- en werkoplossingen met connectiviteit. Daarbij spelen mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, een steeds grotere rol.'

De leverancier richt zich samen met partners in het verkoopkanaal op zowel grootzakelijke organisaties als kleine zelfstandigen. Samsung levert in Nederland onder één merknaam zowel printers als displays en mobiele oplossingen en neemt daarmee volgens Swart een 'unieke positie' in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5151293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.