Managed hosting door True

Stichting Cordaan kiest voor Scholten Awater

 

akkoord gunnen

De Nijmeegse hardwaredienstverlener Scholten Awater heeft de aanbesteding van Stichting Cordaan voor de levering van laptops, thin clients, monitoren en it-dienstverlening gewonnen. Scholten Awater is de enige leverancier die door de zorginstelling is geselecteerd. Stichting Cordaan is al klant bij Scholten Awater. Het contract wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van drie jaar met een optie tot een verlenging van tweemaal één jaar.

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. De instelling biedt ondersteuning aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met chronische psychische problemen.

De gewenste it-apparatuur wordt geleverd inclusief aanverwante dienstverlening. De volgende it-diensten worden ingezet: het aanhouden van voorraad, het uitpakken en ompakken van de apparatuur, het plaatsen van een image op de apparatuur, het labelen en graveren van de apparatuur, CMDB-registratie van de apparatuur en garantieafhandeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5114043). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.