Managed hosting door True

Compello is hoofdsponsor van PEC Zwolle

 

Erwin Giesbers (links) met het Compello-sponsorshirt van PEC Zwolle, met in het midden voorzitter Adriaan Visser en rechts Edward van Wonderen, algemeen directeur van de eredivisionist.

Infrastructuurdienstverlener Compello is de nieuwe hoofdsponsor van PEC Zwolle. Het bedrijf staat de komende twee seizoenen op de voorkant van zowel het thuis- als uittenue van de Zwolse voetbalclub uit de eredivisieclub. Tevens bestaat de optie om de samenwerking met nog één seizoen te verlengen. Compello prijkt zondag tijdens de KNVB-bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax voor het eerst op het shirt. Dat de voetbalbalclub volgend seizoen Europees voetbal speelt, is voor Compello extra aantrekkelijk omdat het Zwolse ict-bedrijf dit jaar internationaal wil uitbreiden.

Algemeen directeur Erwin Giesbers: 'Compello gaat dit jaar Europa in, net zoals PEC Zwolle. Een mooier moment om onze samenwerking te intensiveren is er dan ook niet. We zijn nu voor het derde jaar als sponsor bij PEC Zwolle betrokken en zien de club steeds verder professionaliseren. Door de stappen die gezet worden, willen wij ons als Compello nog nadrukkelijker met PEC Zwolle verbinden. We zijn dan ook trots de komende jaren op het shirt van de club te staan.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5058523). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.