Managed hosting door True

Distributeur ACI Adam uit Maastricht is failliet

 

Failliet

ACI Adam in Maastricht failliet verklaard. Bij de distributeur van kantoorartikelen en computeronderdelen werken 125 mensen in binnen- en buitenland. Het Europees distributiecentrum en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Maastricht en ACI heeft daarnaast vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Zwitserland, Italië en Griekenland. De directie van het bedrijf, dat ook handelt onder de naam ACI Supplies, heeft zelf het faillissement aangevraagd, aldus Dagblad De Limburger.

ACI is in 1988 opgericht door Ton Adam. Op de website meldt het bedrijf datt het circa 27.000 producten van ruim honderd merken op het gebied van kantoorartikelen, copier- en printersupplies, hardware & it-accessoires en opslagmedia distribueert aan overheden en bedrijven. Daarnaast biedt ACI diensten aan op het gebied van logistieke en e-businessoplossingen, e-procurement en after-salesprogramma’s.

In het gebroken boekjaar 2010/2011 bedroeg de omzet nog 750 miljoen euro. Of de groothandel doorstart, is nog niet bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5027996). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.