Managed hosting door True

T-Mobile breidt netwerk uit voor nucleaire top

 

Om het extra mobiele verkeer tijdens de Nuclear Security Summit (NSS) op 24 en 25 maart in Den Haag in goede banen te leiden, verdubbelt T-Mobile de capaciteit van het mobiele netwerk in de omgeving van de NSS. Bij drie mastlocaties zijn de apparatuur en antennes volledig vervangen door moderne apparatuur en van extra capaciteit voorzien.

Bovendien is in het World Forum, waar de vergaderingen van de NSS plaatsvinden, het draadloze netwerk binnen versterkt. Datzelfde geldt voor enkele gebouwen in de nabije omgeving. Hiermee is er voldoende dekking en capaciteit aanwezig bij de NSS, of klanten nu gebruik maken van 3G of het 4G-netwerk. Tijdens de NSS komen vijfduizend delegatieleden, drieduizend journalisten en tientallen wereldleiders naar Den Haag.

‘Tijdens de nucleaire top zijn er duizenden extra mensen in een zeer klein gebied’, zegt Lampros Iskos, directeur Technology bij T-Mobile in Nederland. ‘Door het netwerk ter plaatse tijdig te vernieuwen, uit te breiden en te optimaliseren verwachten we dat iedereen die de NSS bezoekt, maar zeker ook onze klanten die in Den Haag wonen of werken, gewoon van hun mobiele telefoon gebruik kunnen maken. We hebben een speciaal team van netwerkexperts klaar staan om in geval van calamiteiten op het mobiele netwerk direct actie te ondernemen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5023180). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.