Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sierra Wireless en Tech Mahindra samen in M2M

 

Tech Mahindra, specialist in verbonden oplossingen voor de verbonden wereld, en Sierra Wireless gaan samenwerkent. De partijen gaan gezamenlijk end-to-end machine-to-machine-oplossingen (m2m) ontwikkelen en implementeren voor klanten over de gehele wereld.

De samenwerking maakt gebruik van het device-to-cloud-aanbod van Sierra Wireless en de expertise van Tech Mahindra op het gebied van systeemintegratie en applicatieontwikkeling. Doel is kosteneffectieve turnkey oplossingen te leveren, op maat gemaakt voor potentiële m2m-klanten in markten als energie, transport, industrie en gezondheidszorg.

'Bij de samenwerking met Tech Mahindra zetten we onze aanvullende oplossingen en expertise in, zodat we complete m2m-oplossingen kunnen leveren, die te implementeren zijn binnen bestaande it-infrastructuren. Die zijn uit te breiden naar web- en mobiele applicaties', zegt Jason Krause, senior vicepresident Corporate Development & Marketing van Sierra Wireless. 'Klanten kunnen vertrouwen op ons partnership voor de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van een complete m2m-oplossing op welk mobiele netwerk ter wereld dan ook.'

Onderdeel van de samenwerking is, dat Sierra Wireless gezamenlijke en potentiële klanten AirPrime-embedded draadloze modules of AirLink-gateways en -modems biedt. Ook levert het bedrijf mogelijkheden voor een enterprise-platform en device-management met Airvantage M2M Cloud. Tech Mahindra zorgt voor advies en integratie van de oplossingen. 'Onze wereldwijde telecommunicatiepartnerships, geavanceerde analytics en gerenommeerde systeemintegratiemogelijkheden stellen ons in staat volledig geïntegreerde m2m-oplossingen snel te ontwerpen, gezamenlijk te ontwikkelen en te lanceren, volledig gemanaged of gehost', zegt Raju Waldalkar, cto Telecom van Tech Mahindra. 'Sierra Wireless is leider in m2m. Onze samenwerkingsovereenkomst garandeert dat beide bedrijven hun marktleiderschap blijven behouden en uitbreiden, en zo tegemoetkomen aan de eisen van een snel veranderende verbonden wereld.'

Tech Mahindra is een wereldwijde systeemintegrator met verticale expertise in veel branches en beschikt over een krachtig ecosysteem van m2m-partners om oplossingen mee op de markt te brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5011604). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.