Managed hosting door True

Orange vernieuwt WAN voor Siemens

 

Electronicaconcern Siemens heeft het contract met Orange Business Services verlengd en uitgebreid. De Franse ict-dienstverlener mag een wereldomvattend wide area network (wan) aanleggen waarmee vijftienhonderd Siemens-locaties in negentig landen worden verbonden, waaronder de Benelux. Orange beheert sinds 2009 1030 locaties in 69 landen; in het kader van het nieuwe contract zal het bedrijf 470 nieuwe locaties in 26 landen migreren naar het multi protocol label switching (mpls)-gebaseerd netwerk.

Siemens wil door met één wan-leverancier te werken de netwerkcomplexiteit terugdringen en prestaties van het netwerk verbeteren. 'Als internationale speler met kantoren over de hele wereld vragen wij om een betrouwbaar en duurzaam communicatienetwerk waarmee onze business wordt ondersteund. Het netwerk moet mee kunnen gaan met de verdere ontwikkeling van onze business', zegt Dr. Norbert Kleinjohann, it-directeur Siemens. Bij het electronicaconcern is de vraag naar wan-diensten de afgelopen jaren toegenomen door de virtuele teams en telewerkers die op afstand samen aan projecten werken.   

Volgens Kleinjohann heeft Siemens opnieuw voor Orange Business Services (omzet 43,5 miljard euro, 166.000 medewerkers) gekozen omdat het bedrijf in staat is 'mondiaal naadloze mpls-netwerkdekking te leveren, in combinatie met de hoge beveiligingsstandaarden, kwaliteit van de diensten, lokale ondersteuning en de aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5005608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.