Managed hosting door True

Infotheek en Protinus IT leveren Europol hardware

 

Europol heeft na een aanbesteding Infotheek en Protinus IT aangetrokken als hardwareleveranciers. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van tweemaal één jaar. De totale contractwaarde wordt geschat op 3,5 miljoen euro, waarvan 2,5 miljoen voor Infotheek (desktops, notebooks en aanverwante hardware en diensten) en een miljoen voor Protinus IT (randapparatuur, zoals scanners, toetsenborden, mobiele telefoons, beamers, projectieschermen, opslageenheden, audiovisuele uitrusting en forensische uitrusting).

De Europese politieorganisatie met het hoofdkantoor in Den Haag heeft in haar bestek nog laten opnemen dat in het kader van de opdracht van perceel 1 er binnen de maximale looptijd van vier jaar ook nog onderhoud kan worden verworven voor vijf jaar. Het onderhoudscontract kan dus voor maximaal negen jaar gelden.  

Het Leidse Infotheek won recent ook hardware-orders na aanbestedingen bij NOS, gemeente Aa en Hunze, Stichting Staring College en De Nederlandsche Bank en de Regionale ICT Dienst Utrecht.

Protinus IT uit Houten won eerder dit jaar nog de door Staatsbosbeheer uitgeschreven aanbesteding voor levering van standaard software en daaraan gerelateerde dienstverlening. De overeenkomst is voor drie jaar afgesloten met verlengingsopties van drie maal een jaar. Het betreft onder andere producten van Microsoft, VMware, Citrix, IBM en Comvault.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4948829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.