Managed hosting door True

Kroll Ontrack biedt Barracuda herstelopties

 

Barracuda Networks is een wereldwijde samenwerking met Kroll Ontrack aangegaan om fijnmazige herstelmogelijkheden voor Microsoft Sharepoint te bieden op basis van Ontrack PowerControls. Gebruikers van Barracuda Backup krijgen daarmee de beschikking over meer herstelmogelijkheden, zodat ze hun Sharepoint-data optimaal kunnen beschermen.

Dankzij de combinatie van Ontrack PowerControls en Barracuda kunnen klanten gegevens uit SQL Server back-ups ophalen. Daarnaast kunnen ze een wijzigingsgeschiedenis raadplegen en naar bestanden zoeken.

Ontrack PowerControls stelt gebruikers van Barracuda Backup in staat om verschillende gegevensbronnen te doorzoeken op basis van specifieke zoekcriteria, individuele bestanden te herstellen vanuit Sharepoint-back-ups, individuele bestanden, lijsten, bibliotheken en mappen te herstellen en back-ups te doorzoeken en beheren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4937054). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.