Managed hosting door True

TelecityGroup komt met cloudneutraal ecosysteem

 

Cloudservers

Datacenterleverancier TelecityGroup introduceert Cloud-IX, een cloudneutraal ecosysteem dat klanten in staat stelt de voordelen van cloud te benutten. Het Cloud-IX-platform zal beschikbaar zijn in alle datacenters van TelecityGroup in Europa en biedt directe connectiviteit met cloudproviders zoals Amazon Web Services, iland, CSC, Fujitsu en Outsourcery.

Klanten zullen met Cloud-IX vooral in staat zijn de efficiëntie, flexibiliteit en beveiliging van hybride clouds te optimaliseren dankzij dedicated netwerkverbindingen tussen hun eigen of beheerde infrastructuur en de op het platform aangesloten cloudproviders. Cloud-IX maakt het mogelijk een doordachte keuze te maken over de inzet van oplossingen, zonder zorgen over zaken als datasoevereiniteit of vendor lock-in. Door hybride platforms te creëren met één of meerdere cloudproviders naar keuze, kunnen klanten schakelen tussen cloudproviders en de fysieke systemen en netwerken als onderdeel van het digitale ecosysteem binnen TelecityGroups datacenters.

Eigen platformen bouwen

‘Europese bedrijven zoeken manieren om de kracht van de cloud optimaal in te zetten’, zegt TelecityGroup-ceo Michael Tobin. ‘Men wil de prestaties van hun kernplatforms verbeteren, big data beheren en een optimaal, schaalbaar serviceaanbod samenstellen. Ondertussen stijgen de verwachtingen ten aanzien van beveiliging, beheersbaarheid en datasoevereiniteit. Een oplossing die gebruik maakt van de flexibiliteit en economische voordelen van de openbare cloud naast de bestaande it-infrastructuur zorgt voor efficiency en een hoog serviceniveau. Cloud-IX combineert carrier-neutrale datacenters voor de bestaande bedrijfskritische infrastructuur met toegang tot de belangrijkste internationale cloudplatformen. Met Cloud-IX kan er van public en private cloud-diensten gebruik worden gemaakt. We bieden klanten toegang tot de vele cloudserviceproviders in onze datacenters om eigen platformen te bouwen om de groei van hun business te kunnen faciliteren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4920604). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.