Managed hosting door True

Belastingdienst selecteert informatiearchitecten

 

Belastingdienst

De combinatie van de adviesbureaus Le Blanc Advies en ArchiXL is in een aanbesteding van de Belastingdienst geselecteerd als mantelpartij op het perceel Informatiearchitectuur. Tevens is Le Blanc Advies geselecteerd als mantelpartij op het perceel it-modellering, procesmodellering en datamodellering.

Volgens Jan Willem van Veen, partner bij het adviesbureau voor enterprise architectuur ArchiXL, bevestigt deze gunning de strategische keuzes van beide adviesbureaus. Van Veen: 'We zien steeds meer een onderscheid ontstaan tussen enerzijds grotere partijen die concurreren op prijs en anderzijds partijen die zich richten op kwaliteit. Wij kiezen bewust voor het tweede en profileren ons als kennisinstituut. Bij een aanbesteding als deze, waarbij de klant extra hoge eisen stelt opleiding, ervaring en certificaten op verschillende gebieden, is dat een voordeel. Dat de Belastingdienst ons selecteert, laat zien dat klanten ons ook als kennisinstituut erkennen'.

Bij Le Blanc Advies uit Apeldoorn werken 31 mensen; het Amersfoortse ArchiXL telt negen medewerkers. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4919913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.