Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Comstor geeft datacenter en cloud impuls met X-IO

 

De Westcon Group, een value-added distributeur van oplossingen op het gebied van unified communications, netwerkinfrastructuren, datacenters en ict-beveiliging, maakt bekend dat zijn bedrijfsonderdeel Comstor een samenwerkingsovereenkomst met X-IO heeft getekend. Cisco-resellers in emea hebben hierdoor direct toegang tot de 'Intelligent Storage Element'-technologie van X-IO om hun omzet een impuls te geven.

Door de samenwerkingsovereenkomst kunnen resellers voorzien in de groeiende vraag van klanten naar krachtig presterende en kostenefficiënte storage-oplossingen voor datacenters en cloud initiatieven. De aanvankelijke focus van de samenwerking ligt op Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In de komende maanden zullen naar verwachting meer markten in emea volgen.

Met een architectuur die zich kenmerkt door betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid zorgt het Intelligent Storage Element (ISE) van X-IO voor grotere operationele efficiëntie en kostenbesparingen. Voor consistente en snellere prestaties kunnen klanten kiezen tussen een systeem op basis van harde schijven of een hybride oplossing met een combinatie van solid state disks en harde schijven. De 'Zero Touch'-aanpak van X-IO en een garantie van vijf jaar zorgen voor een verlaging van de opslagkosten. In vergelijking met andere krachtige storage-oplossingen profiteren klanten bovendien van een laag energie- en koelingverbruik.

'Comstor biedt een unieke toegevoegde waarde voor resellers die hun omzet in datacenter- en cloudoplossingen willen vergroten. Als een van de weinige distributeurs met een focus op de technologie van Cisco maken we een einde aan afleidingen die de keuze van het juiste, concurrerende cloud-platform in de weg zitten. Resellers houden daarmee meer tijd over voor het samenstellen van een hoogwaardig aanbod van datacenter- en cloudoplossingen die klanten toegevoegde waarde bieden. Daarnaast profiteren ze van een snellere omzetverantwoording', aldus Russell Blackburn, senior director Data Centre Solutions bij Comstor EMEA. 'Om de prestaties van zowel traditionele datacenter-platforms als cloud-platforms een boost te geven, heeft de ict-infrastructuur een intelligente storage-oplossing nodig, zoals de technologie van X-IO.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4910526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.