Managed hosting door True

Publiek bepaalt show Silvester via app en Wi-Fi

 

Cabaretier Silvester Zwaneveld

Wi-Fi lijkt ook een plaats verworven te hebben in de showbusiness. Cabaretier Silvester Zwaneveld is voor zover bekend de eerste die dit fenomeen toepast in zijn theatershows. Het publiek maakt gebruik van Wi-Fi via apparatuur van Ruckus Wireless en levert input voor de show via een interactieve app.

Momenteel speelt Silvester Zwaneveld zijn nieuwste voorstelling ‘In de Lift’ in Nederland en België. ‘In de Lift’ biedt unieke visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische kwinkslagen en vooral veel, heel veel grappen. De app is speciaal voor de show ontwikkeld en moet interactie tussen Silvester en het publiek op gang brengen. Bezoekers kunnen deze app, beschikbaar voor Apple en Android, downloaden om te chatten, te reageren op stellingen en om toegang te krijgen tot extra informatie rondom de voorstelling.

De apparatuur van Ruckus Wireless is voorgeconfigureerd door Alcadis, zodat deze iedere show relatief eenvoudig opgezet kan worden. De keuze viel op Wi-Fi van Ruckus omdat deze uitermate geschikt is voor stabiele verbindingen bij veel gelijktijdige gebruikers. Dankzij de gebruikte antennetechniek ondervindt het netwerk geen hinder van andere draadloze signalen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4902310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.