Managed hosting door True

Microsoft komt met tweede generatie Surface

 

Microsoft heeft In New York de volgende generatie Microsoft Surface aangekondigd met twee nieuwe tablets: de Surface 2 en de Surface Pro 2. De nieuwe Surfaces zijn vanaf 22 oktober beschikbaar in 22 landen, waaronder ook Nederland.

De nieuwe Surfaces zijn te koop bij de geselecteerde verkooppunten: BAS (MyCom en Dixons), MSH (MediaMarkt en Saturn), Paradigit, Staples en via MicrosoftStore.com. De pre-orders zijn mogelijk vanaf 14:00 uur op 24 september. Het Surface portfolio wordt daarnaast uitgebreid met een aantal accessoires die de gebruikerservaring van de Surface moeten verbeteren. De docking station, de auto- oplader en de draadloze adapter zijn echter nog niet in Nederland beschikbaar

Volgens Microsoft is de Surface 2 (voorheen Surface RT) sneller, lichter en dunner en beschikt de tablet over nieuwe updates, waaronder een verlenging van de accuduur, verbetering van het display en de cameraresolutie. Zowel de Surface 2 als de Surface Pro 2 is met de kickstand in twee standen te gebruiken. Kopers ontvangen bij de Surface 2 gratis ongelimiteerde Skype WiFi en 200 GB gratis SkyDrive opslag voor twee jaar.

Prijskaartjes

De Surface (voorheen Surface RT) is voor de consument beschikbaar vanaf 336 euro (de 32GB-versie). De goedkoopste zakelijke versie Surface Pro 2 4GB 64GB is 889 euro. De duurste variant, de Surface Pro 2 8GB 512GB, die nog niet in Nederland verkrijgbaar, gaat 1789 euro kosten. Inclusief extra touch cover komt daar nog eens maximaal honderddertig euro bij.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4880141). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.