Managed hosting door True

Eurofiber haalt 195 miljoen euro op bij banken

 

Glasvezelleverancier en –dienstverlener Eurofiber heeft een financieringsovereenkomst van 195 miljoen euro voor de lange termijn afgesloten met de drie Nederlandse banken ABN Amro, ING en Rabobank. Met deze overeenkomst beschikt Eurofiber over een solide financiële basis om zijn glasvezelinfrastructuur in Nederland en België verder te laten groeien.

Eurofiber heeft de afgelopen jaren zijn onafhankelijke glasvezelnetwerk uitgebreid. In 2012 nam investeringsmaatschappij Doughty Hanson & Co naast Reggeborgh een belang in Eurofiber. In het tweede kwartaal van 2013 maakte het bedrijf de overnames bekend van UnetIsilinx en IsiConneXion. Alle bedrijven zijn voorstanders van het open netwerkmodel voor connectiviteit voor de zakelijke markt.

‘Al onze bedrijven doen substantiële investeringen in de glasvezelinfrastructuur in Nederland en België’, zegt Eurofiber-cfo Jaap Truijens. ‘Zo stellen we onze klanten in staat om optimaal te profiteren van de oneindige mogelijkheden van glasvezelverbindingen. We zijn dan ook zeer verheugd dat we een overeenkomst hebben afgesloten met drie grote banken, die onze overtuiging delen in de toekomst van op glasvezel gebaseerde connectiviteit en vertrouwen hebben in ons bedrijfsmodel voor de lange termijn.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4876440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.