Managed hosting door True

Net Services levert Boeing HP-apparatuur

 

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing heeft systeemintegrator Net Services verkozen tot preferred supplier van alle HP-apparatuur voor Europa. Inmiddels is de eerste opdracht, het leveren van vier HP-computerservers, ter waarde van ongeveer honderdduizend euro verstrekt. De samenwerking volgde nadat Net Services door Boeing aan de Global Agreement-lijst werd toegevoegd. Volgens het bedrijf uit Leusden zijn zij de enige Nederlandse firma op deze lijst.

Sinds 2008 is Net Services in gesprek geweest met Boeing om op de zogenaamde Global Agreement-lijst te komen. ‘Alle jarenlange inspanningen zijn niet voor niets geweest’, zegt Harry Beijersbergen van Henegouwen, sales manager van Net Services. Wij zien dit als een grote erkenning van onze expertise op HP-gebied.’

Net Services beschikt over de hoogste certificering op alle gebieden van HP-apparatuur. Zo heeft Net Services het certificaat van DataCentre Solutions Specialist, StorageWorks Solutions Specialist en Virtualization Specialist. Net Services levert high-end oplossingen voor dataopslag en datamanagement. Het bedrijf is onderdeel van CSN Groep in Leusden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4874149). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.