Managed hosting door True

Buffalo stelt Nederlander aan als Europese COO

 

Klaas de Vos

Klaas de Vos

Network attached storage (nas)-leverancier Buffalo heeft Klaas de Vos als nieuwe chief operating officer (coo) voor Europa aangesteld. De Vos was al precies een jaar bij het bedrijf actief als senior director European sales. De Vos krijgt als belangrijkste taak het opzetten en uitbouwen van een zakelijk kanaal in Europa.

In deze functie wordt De Vos verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie, groei en ontwikkeling van het bedrijf. Hij heeft bijna twintig jaar verkoopervaring in het storage- en oplossingensegment. Met De Vos wil Buffalo zijn positie in de Europese nas-markt uitbreiden.

Western Digital en Bas Group

Voordat Klaas de Vos in de zomer van 2012 bij Buffalo in dienst kwam, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities bij Western Digital in diverse landen. Zijn laatste functie daar was vice president en algemeen directeur van de emea-regio. Hierbij was hij verantwoordelijk voor 30 procent van de wereldwijde omzet van het bedrijf. Ook werkte hij als directeur van de Bas Group, een Nederlandse retailer/distributeur en eigenaar van Mycom en Dixons.

In zijn nieuwe functie rapporteert Klaas de Vos aan Tsutomo Shimada, ceo van Buffalo Technology Europe. Shimada volgde Yasutoshi Yokoyama op, die na drie jaar aftrad als managing director. Shimada werkt vanuit het hoofdkantoor van Buffalo in Tokio, Japan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4870479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.