Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Copaco ook distributeur van IBM’s PureFlex systems

 

Copaco is vanaf heden ook distributeur van IBM’s PureFlex systems. Copaco is er trots op de gehele IBM PureSystems familie gecompleteerd te hebben. Ook voor alle andere IBM software oplossingen kunnen gebruikers bij Copaco terecht..

PureFlex System, door Copaco opgenomen in het portfolio, is een volledig geïntegreerd systeem waarin het beheer van server-, opslag-, netwerk- en virtualisatieresources is gebundeld. Het PureFlex System is gebouwd op elementen van het IBM Flex System. Dit IBM Flex System bestaat uit server-, opslag- en netwerkcomponenten, aangevuld met componenten voor systeembeheer. PureFlex systems is IBM’s implementatie van de 'converged infrastructure'-trend en gaat op een aantal vlakken veel verder dan concurrerende aanbieders van dergelijke oplossingen. 

IBM’s PureFlex Systems zorgen voor een infrastructuur die organisaties helpt om sneller over te stappen op de cloud en zo een voorsprong te nemen op de concurrentie. Enkele uren na de activatie is deze 'cloud in een kastje' klaar voor het implementeren van applicaties. IBM’s PureSystems versnelt niet alleen de overstap op de cloud. Het is ook een veilige, wendbare, vooraf geïntegreerde oplossing met de snelheid en het gebruiksgemak van een appliance. Daarnaast zijn PureFlex systems ook geschikt voor isv’s die een volledige oplossing willen aanbieden aan hun klanten. Kortom, een oplossing die het voor it-beheerders gemakkelijker maakt om effectief resources toe te wijzen. Het resultaat: efficiënter workloadmanagement, lagere it-kosten, verkorting van de doorlooptijd van it-projecten en grotere wendbaarheid.

PureFlex Systems maakt, samen met PureData en PureApp, onderdeel uit van de IBM PureSystems familie. Dit houdt in dat er mogelijkheden zijn om vanuit PureFlex door te groeien naar andere, 'Expert Integrated Systems' van IBM zoals PureData en PureApp.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4811776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.