Managed hosting door True

ARP-groep knapt online ICT-shop op

 

E-commerce

De ARP-groep heeft zijn online shop grondig opgeknapt. Volgens de hardwardienstverlener is de webwinkel door het schrappen van overtollige elementen sneller en eenvoudiger in gebruik geworden. Ook is er een gepersonaliseerde ‘cockpit’ aan toegevoegd evenals nieuwe mogelijkheden om naar accessoires te zoeken, zoals voor apparaten die niet meer op de markt verkrijgbaar zijn.

De opgefriste online shop is technisch op een nieuw platform gebaseerd. Bij de ontwikkeling werden alle componenten op hun noodzakelijkheid getest. 'Het ging ons daarbij vooral om het verwijderen van oude ballast', aldus Ralph Goedecke, operationeel directeur van ARP. 'Door het bewust weglaten van overtollige elementen is de nieuwe online shop niet alleen aanzienlijk sneller, maar ook veel overzichtelijker en eenvoudiger geworden.'

Een nieuwe toevoeging is de gepersonaliseerde cockpit. In het door een klant zelf te beheren dashboard kunnen diverse tools, zoals inkooplijsten, aanbiedingen of eigen bestellingen worden toegevoegd of verwijderd. Volgens ARP levert dat de nodige tijdsbesparing op, omdat het tijdrovende zoeken naar de gewenste gegevens overbodig is geworden.  

Bechtle

ARP, onderdeel van de Duitse Bechtle Groep, is in Nederland gevestigd in Maastricht en levert hardware, randapparatuur, computertoebehoren, standaardkantoorsoftware, logistieke it-diensten en printerdiensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Rotkreuz (Zwitserland) en is sinds 1988 actief als hardwaredienstverlener. Er werken zo'n 260 medewerkers in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland. ARP zegt meer dan vierhonderdduizend opdrachten per jaar af te handelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4811621). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.