Managed hosting door True

De Unie: América Móvil biedt KPN beste toekomst

 

Vakbond De Unie meent dat een overname door América Móvil de beste toekomst biedt voor KPN. Voorwaarde is dan wel dat ’s werelds grootste telecombedrijf uit Mexico zich houdt aan zijn afspraken en KPN niet wordt opgesplitst en in delen wordt verkocht. De Unie en andere vakbonden zijn inmiddels het gesprek met América Móvil aangegaan over de toekomst van KPN.

De Unie houdt eigenaar Carlos Slim aan zijn toezegging dat zijn bedrijf gaat voor de lange termijn. In een gesprek met vakbonden heeft América Móvil-ceo Daniel Haij aangegeven dat de koers van KPN ongewijzigd blijft. Met het benadrukken van het belang op de lange termijn heeft de ceo voor een deel de angst weggenomen bij de vakbonden dat KPN na het verwerven van de aandelen door América Móvil zal worden opgesplitst en in delen verkocht. Eerder werd hier nog voor gevreesd.

‘De overname zou wel eens een brug kunnen slaan naar een sterker KPN op de Europese markt’, zegt De Unie-bestuurder Hans de Jong. ‘In deze moeilijke tijden zou dit voor het personeel de hoogst haalbare zekerheid kunnen bieden als het gaat om werkgelegenheid en toekomstige groei van de kenniseconomie in Nederland.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4805443). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij KPN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.