Managed hosting door True

Ede gunt Scholten Awater hardware en diensten

 

Scholten Awater

Gemeente Ede heeft de Europese aanbesteding voor hardware en diensten aan Scholten Awater gegund. Naast het leveren van onder andere thin clients, laptops, tablets en smartphones neemt Scholten Awater ook de dienstverlening op zich. Er is nog niet verder gespecificeerd welke diensten de gemeente Ede af gaat nemen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met tweemaal een optionele verlenging van een jaar.

De gemeente Ede heeft in februari 2013 de grens van 110.000 inwoners gepasseerd en bestaat naast Ede uit een aantal dorpen, te weten Bennekom, De Klomp, Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo en Wekerom. De ambtelijke organisatie bestaat uit ongeveer 850 medewerkers, die hoofdzakelijk zijn gehuisvest op vier locaties in het centrum van Ede. De gemeenten Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal kunnen op een later moment ook aansluiten bij deze aanbesteding.

‘Wij zijn bijzonder trots dat Scholten Awater het vertrouwen heeft gekregen van de gemeente Ede om hen te helpen bij de aanschaf, logistiek en onderhoud van hun kantoorautomatisering en mobiele devices’, zegt Ronald Ederveen, commercieel directeur Scholten Awater. ‘Met deze it-diensten zorgen wij ervoor dat de gemeente hier geen omkijken naar heeft en bovendien aantoonbaar tijd, geld en op kooldioxide-uitstoot bespaart.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4798817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.