Managed hosting door True

Trent levert glasvezelverbinding Zwarte Cross

 

Bezoekers muziekfestival

De glasvezelleverancier Trent uit Enschede heeft een glasvezelverbindiing gelegd naar festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde, waar van 25 tot en met 28 juli 2013 de Zwarte Cross wordt gehouden. De festivalorganisatie en mediapartners als 3FM en BNN maken gebruik van de verbinding van 400mbit/s voor het versturen van beeld en geluid.

De festivalorganisatie werd getipt door ondernemers op het aan de overkant van de weg gelegen bedrijventerrein De Kamp, dat zij sinds 2012 over een glasvezelaansluiting beschikken. Trent Glasvezel heeft de verbinding naar de Schans ruim voor aanvang van het festival gerealiseerd. Partner NDIX levert de aansluiting op zijn digitale marktplaats en DLA ICT en PE Netlogics leveren de benodigde internetfeed.

De Zwarte Cross, die een meerjarige samenwerking aangaat met Trent, is dankzij deze samenwerkende partijen klaar voor de toekomst en zal de komende jaren van de mogelijkheden dat snel internet biedt kunnen profiteren.

Millitary Boekelo

Trent levert al sinds 1999 glasvezel aan de zakelijke markt in Overijssel en Gelderland. De afgelopen jaren heeft de glasvezelleverancier een groot deel van de Achterhoek verglaasd, waaronder de bedrijventerreinen in Lichtenvoorde. Trent levert ook glasvezel aan evenementen als de FBK Games en de Millitary in Boekelo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4792108). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.