Managed hosting door True

Alcadis levert LAN voor CampZone 2013

 

Vrouwen gaming computerspel winnen winnaar

Ict-leverancier Alcatel-Lucent en netwerkdienstverlener Alcadis in Houten voorzien het gamers-event CampZone van 26 juli tot 6 augustus 2013 in Oirschot van een 20 Gigabit multipath LAN-netwerk. Het netwerk is ingericht om tijdens het elf dagen durende event meer dan 500TB aan data te transporteren en meer dan tweeduizend bezoekers met minstens 2500 unieke devices te bedienen.

Alcadis is leverancier van Alcatel-Lucent-apparatuur. In samenwerking met de leverancier is voor CampZone een lan en wlan-netwerk gerealiseerd om alle bezoekers continue latency-free connectiviteit te bieden. Hiervoor worden er meer dan tweeduizend publieke ip-adressen uitgedeeld, waarbij ook IPv6 wirerate en latency free aangeboden wordt. Het netwerk wordt door de organisatie ook gebruikt voor een VoIP-netwerk, kassasystemen, camerabewaking en voor videostreaming.

Het netwerk is opgebouwd rond twee OmniSwitch 10K en vijf OmniSwitch 6900 core switches, veertig access switches, zestien access points en meer dan vierduizend meter aan netwerkkabels op een terrein van 6,5 hectare. Het netwerk is gebaseerd op Alcatel-Lucent Enterprise datacentertechnologie.

Alcadis

Alcadis levert netwerkapparatuur aan internet service providers en resellers. Alcadis opende onlangs in Houten een Experience Center. Samen met KPN voorzag het bedrijf het Thialf-stadion in Heerenveen van Wi-Fi. Ook was de dienstverlener betrokken bij Wi-Fi-netwerken in de binnensteden van Groningen en Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4791841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.