Managed hosting door True

PQR toont bezoekers 'werkplek van morgen'

 

Infrastructuurdienstverlener PQR heeft in zijn kantoor in De Meern een bezoekerscentrum geopend dat de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van mobiel werken en it toont. In dit PQR Experience Center kunnen klanten en relaties ervaren hoe het is om een mobiele werker, thuiswerker en kantoorwerker te zijn, aan de hand van tablets, notebooks, desktops, smartphones en video conferencing apparatuur.

Het futuristisch ogende PQR Experience Center is ontworpen voor zowel klanten als prospects van grote tot middelgrote organisaties, die zich buigen over vraagstukken die met flexibele it te maken hebben, zegt de infrastructuurdienstverlener. Volgens PQR worstelen veel organisaties met ontwikkelingen als bring your own device (byod), cloudcomputing en beveiliging van mobiele netwerken. Het bezoekerscentrum toont de werkplek van morgen en laat oplossingen zien.  Bezoekers ervaren deze werkplekken en kunnen zo hun visie en strategie bepalen.

Een bezoek aan het PQR Experience Center is op afspraak te regelen. 

PQR

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim honderd medewerkers. In het boekjaar 2011/2012 is een omzet geboekt van 94,9 miljoen euro en een nettowinst van 4,6 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4777912). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.