Managed hosting door True

Scholten Awater levert apparatuur aan Ziggo

 

Hardwareleverancier Scholten Awater in Nijmegen heeft twee grote opdrachten van netwerkdienstverlener Ziggo binnengehaald. Het gaat om de levering van mobiele apparaten en vernieuwing van de werkplekautomatisering. Tevens fungeert de leverancier als zogeheten single point of care.

Aan het merendeel van de 2600 medewerkers van Ziggo, die al een smartphone van het bedrijf hebben, wordt een toestel van Apple of Nokia geleverd. Voor de komende jaren wordt de benodigde apparatuur voor de werkplek van de Ziggo-medewerkers geleverd. Het gaat om tablets van de merken Apple en Dell, laptops van Dell, ultrabooks van HP en desktopmachines van Dell.

Commercieel-directeur Ronald Ederveen van Scholten Awater is trots op het binnenhalen van deze prestigieuze klant: ‘Ziggo is een toonaangevende klant in de media- en communicatiesector’.

Ziggo

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,9 miljoen huishoudens, 1,8 miljoen breedband internetklanten, 2,2 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,5 miljoen telefonieabonnees. Het hoofdkantoor van Ziggo bevindt zich in Utrecht. Andere vestigingen van het bedrijf zijn in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerhugowaard en Zwolle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4774275). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.