Managed hosting door True

BMP Datapartners en Gemini bieden ICT-leaseplan

 

Euro

BMP Datapartners uit Sassenheim lanceert met investeerder Gemini International Holding het product BMP - Gemini ICT Lease. Met dit product is het voor een klant mogelijk om niet alleen zijn hardware, maar ook de gehele ict-infrastructuur met bijbehorend onderhoud te financieren. BMP Datapartners beschikt over een eigen datacenter, waardoor ook cloud computing tot de mogelijkheden behoort.

BMP Datapartners inventariseert voor BMP - Gemini ICT Lease zowel de behoeften op het automatiseringsvlak als de financiële slagkracht van een klant. Uiteindelijk doet de ict-dienstverlener een voorstel voor een vast bedrag per maand, afhankelijk van de apparatuur die een klant least en de service die hij afneemt. Het leasecontract heeft een looptijd van drie, vier of vijf jaar.

Het bedrijf beweert in De Telegraaf dat het samen met Gemini via het leaseproduct leningen aan mkb-bedrijven verstrekt omdat banken dit doen. Veel midden- en kleinbedrijven willen hun verouderde hardware vervangen, maar ontberen hiervoor de financiële middelen.   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4754117). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.