Managed hosting door True

Eurofiber neemt Isilinx en IsiConneXion over

 

Overname

Eurofiber heeft 100 procent van de aandelen in Isilinx en IsiConneXion verworven. Isilinx en IsiConneXion zijn aanbieders van glasvezeldiensten voor de zakelijke markt en de publieke sector in de provincie Limburg. Met de overnames breidt Eurofiber zijn glasvezelnetwerk verder uit en krijgt het steviger voet aan de grond in de regio Limburg.

De overname van Isilinx en IsiConneXion volgt binnen een maand nadat Eurofiber de overname van Unet bekendmaakte. Met die overname wist Eurofiber duizend kilometer glasvezel aan zijn netwerk toe te voegen. De overnames van Isilinx en IsiConneXion voegen weer enkele honderden kilometers glasvezel toe aan Eurofibers zakelijke telecominfrastructuur.

‘Met Isilinx en IsiConneXion voegen wij, naast enkele honderden kilometers glasvezelnetwerk, een belangrijke regionale speler toe aan onze onderneming’, zegt Eurofiber-ceo Alex Goldblum. ‘De kennis die Isilinx en IsiConneXion hebben opgebouwd van de Limburgse markt en hun visie op de ontwikkeling van de Euregio zijn belangrijke succesfactoren voor het verder uitbouwen van onze positie.’

Isilinx en IsiConneXion zijn, net als Eurofiber en Unet, groot voorstander van het open netwerkmodel. Hierin heeft de klant de keuzevrijheid welke diensten hij van welke aanbieder wil afnemen via het glasvezelnetwerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4750880). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.