Managed hosting door True

Intronics koopt failliet Compricon

 

Ethernet kabel

Distributeur van netwerkapparatuur Intronics neemt per direct de activiteiten over van de onlangs failliet verklaarde branchegenoot Compricon in Helmond. De activiteiten worden geïntegreerd in de organisatie van Intronics. Ook de producten worden toegevoegd aan het assortiment. Een deel van het personeel gaat mee naar Intronics.

Compricon in Helmond werd op 24 april 2013 failliet verklaard door de rechtbank Oost-Brabant. Het bedrijf handelde ook onder de namen Aten Europe en Qimz. De rechtbank heeft Stijn Hoppenbrouwers van Holla Advocaten in Eindhoven aangesteld als curator.

‘Zowel de productgroepen als de klanten van Compricon passen goed in de core business van de Intronics Groep’, zegt Marc Swolfs, algemeen directeur van Intronics. Intronics is distributeur en importeur van netwerkproducten in de ict. Daarnaast levert het ook kabels en toebehoren voor de audiovisuele, industriële en consumentenmarkt.

Intronics is eigenaar van het merk Eminent en heeft kantoren in Nederland, België, Spanje, Polen en Zweden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4724186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.