Managed hosting door True

Argeweb Amsio neemt hoster Prioserve over

 

Argeweb Amsio Groep uit Maassluis heeft hostingbedrijf Prioserve overgenomen. Hiermee vergroot het internetbedrijf zijn marktaandeel in de hostingbranche op het gebied van domeinregistratie, webhosting en virtuele servers. Het Rotterdamse Prioserve verwacht door de overname zijn klanten een breder assortiment van diensten te kunnen aanbieden. Eerder dit jaar nam Argeweb Amsio al een minderheidsbelang in de internetstartup Keytoe en kocht het bedrijf het online bureau Toscani.

Prioserve is al sinds 1999 actief in het aanbieden van internetdiensten. Naast domeinregistratie en webhosting heeft Prioserve ook virtual private servers (vps'en) en dedicated servers in zijn aanbod.

Prioserve blijft met dezelfde mensen onder hetzelfde label opereren. Voor de grotere serverklanten wordt samenwerking gezocht met het nieuwe zusterbedrijf Amsio, dat gespecialiseerd is in het hosten van grote en complexe hostingomgevingen.

Directeur Gerben van Leeuwen van Argeweb Amsio Groep stelt: 'Met onze expertise kunnen we Prioserve verder helpen groeien. Door het uitwisselen van kennis ontstaat een krachtig geheel.' De groep levert online diensten en managed hosting.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4723290). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.