Managed hosting door True

Zes experts live aanwezig op Overheid & ICT

 

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Bezoekers van de vakbeurs Overheid en ICT kunnen zes experts uit de Computable-community vragen stellen over automatiseringsvraagstukken bij de overheid. Van 23 tot 25 april staat de ict-vaktitel in stand A098 in Jaarbeurs Utrecht. Vragen zullen vanuit de stand direct aan de Computable-experts worden voorgelegd. Thema van de beurs is ‘Informatie als sleutel voor de slimme overheid’.

In de Computable-stand A098 kunnen bezoekers hun vragen op het terrein van automatisering bij de overheid voorleggen aan zes experts uit de Computable-community. De overige experts kijken op afstand mee en geven hun antwoorden via de site. De ict-vaktitel telt ruim 1100 experts, van wie er 42 gespecialiseerd zijn in overheidsvraagstukken.

In de stand A098 is vanaf de opening van de beurs op dinsdag 25 april 2013 permanent een expert uit het topic Overheid. Dat zijn achtereenvolgens:

Dinsdag 23 april
Ochtend: ceo Paul Dirven van Aia Software in Nijmegen
Middag: senior SOA Consultant Jascha Gregorowitsch van Enable-U in Amsterdam

Woensdag 24 april
Ochtend: IT-architect Gershon Janssen van Qroot Consulting in Schiphol-Rijk
Middag: managing consultant Ronald Vroom van Expanding Visions in Huizen

Donderdag 25 april
Ochtend: Market Sales Director Public, Health & Transport Willem Beelen van Atos Nederland
Middag: zelfstandig adviseur Tjerk van Dijk van ProVer

Abonnement

Medewerkers van Computable inventariseren de vragen die bij bezoekers van de overheidsbeurs leven, verzamelen die en leggen deze voor aan de juiste experts binnen de community. De antwoorden kunnen worden gelezen op de site Computable.nl. Zo biedt de ict-vaktitel via zijn stand onafhankelijk advies op maat.

Computable wil via de beurs in contact te komen met een groot aantal van de zesduizend verwachte bezoekers. Bezoekers kunnen zich in de stand abonneren op de kosteloze dagelijkse nieuwsbrief van Computable of een abonnement nemen op het gratis maandelijkse Computable-magazine. Daarmee kunnen zij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het vakgebied van ict.

Overheden

De beurs Overheid & ICT richt zich op medewerkers van gemeentes, provincies, rijksoverheden, defensie, waterschappen, onderwijs en wetenschap. Het beursprogramma is vooral interessant voor hoofden van ict-diensten, ict-managers, ict-professionals, ict-adviseurs, projectmanagers, beleidsadviseurs en -medewerkers.

Thema’s die tijdens het congresprogramma aan bod komen zijn informatiebeveiliging, de nieuwe burger - de nieuwe gemeente?, nieuwe vormen van samenwerking, zaakgericht werken, social media en het nieuwe werken, geo-informatie.

Gratis toegangskaart

Meld je via deze link als relatie van Computable aan voor een gratis toegangskaart voor Overheid & ICT op 23 tot 25 april 2013 en bezoek onze stand A098.

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid de beurs te bezoeken? Abonneer je dan nu op de gratis dagelijkse nieuwsbrief of het kosteloze, maandelijkse Computable-magazine. Of op allebei, natuurlijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4711475). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.